Shuttetstock/Andrew Balcombe

Shutterstock

Super! Deze vrouw gaat niet stemmen omdat we in een dictatuur leven

Marja de Vries (57) gaat vandaag niet stemmen. Dat heeft volgens haar namelijk geen enkele zin. “Dit is een dictatuur.”

“De afgelopen twee jaar hebben heel duidelijk gemaakt dat in Nederland de macht in handen is van een kleine machtige elite, dat we helemaal geen vrijheid meer hebben, niks meer mogen. Dat was heel duidelijk te merken op het museumplein, waar ik de afgelopen tijd elk weekend was”, vertelt Marja. “Achter de schermen werken ze nu hard aan een Europese qr-code, terwijl de meeste mensen hier zich laten afleiden door gemeenteraadsverkiezingen. Ik blijf dus mooi thuis, alleen de schapen die het nog niet doorhebben gaan vandaag naar de stembus.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maitreya is een fantastisch mens die keer op keer met het nodige sarcasme op vermakelijke wijze complotdenkers en in bijzonder hun verschrikkelijke leugenblad Frontnieuws op de hak weet te nemen door net te doen of hij ze gelooft.

Reageer
gravatar

Heer Steeds toch! U bent sl*chts een ver familielid van de familie Van De Buren. Wat moet Betsie wel niet denken?

Bent u misschien compleet in de war doordat u de eerste bent die het aandurfde om Maitreya op waarde te schatten? Dat eist veel van een mens, dat weet ik.

gravatar

Ik denk dat hij de onzin op mijn naam wilde schuiven, maar per vergissing zijn eigen pasfoto plaatste!

Ik vraag mij af wat ik hem heb misdaan om zo gemeen te zijn. Hij moet toch weten dat ik Maitreya een grote lul vind die zich als gehoorzame schaap laat meeslepen door vrijwillig aanvaarde, kwaadaardige, imbeciele meesters die aangevoerd worden door Poetin.

gravatar

Beste Maitreya, Je kunt bijna evengoed met de waarheid omgaan als ik. Leer Russisch en kom naar mijn democratische land, dan maak ik jou mijn woordvoerder/