Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Supermarkt gaat broodjes in grijpmachines doen zodat je niet meer met die tangen staat te klooien

Supermarkten willen een einde maken aan het eindeloze geklooi met broodtangen bij de afgebakken broodjes. Daarom gaat Jumbo op meerdere locaties als eerste testen met grijpmachines bij de broodafdeling.

“Onze bakkers konden het niet langer aanzien, en bovendien was het bij de klanten één en al gevloek als ze een broodje probeerden te pakken”, vertelt een tevreden supermarktmanager van Jumbo Veghel. “Heel fijn dat we die mensen nu een betere ervaring kunnen bieden.”

De eerste positieve geluiden zijn al hoorbaar bij meerdere klanten. “Ik ging eigenlijk voor een volkoren Kaiserbroodje, maar het werd een bruine pistolet. Ach, ik ben vooral heel blij dat ik een broodje heb weten te bemachtigen. Blij dat dat geklungel met die tangen voorbij is. Boodschappen doen voelt eindelijk weer als een uitje”.

Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. Dat doen we met een wervelende theatershow. Alle informatie over de voorstelling vind je op de speciale theaterpagina.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De verse-deegwarengrijpmachine is een geweldige vondst van Jumbo uit het grote dorp Veghel (in Meierijstad NBr) dat vooral bekend is van veevoeder en de jaarlijkse kermis.
Veghel laat Zaandam een poepje ruiken.

• Reageer