ML Robinson / Shutterstock & PixelBiss / Shutterstock

ML Robinson / Shutterstock & PixelBiss / Shutterstock

Boni en Nettorama fuseren tot supermarkt waar je nog steeds liever niet komt

Supermarktketens Boni en Nettorama gaan fuseren. Het idee is dat uit de fusie een supermarkt ontstaat waar mensen nog steeds liever niet komen.

“Hopelijk kunnen we de belangrijkste eigenschappen van de supermarkten combineren”, zegt Boni-directeur Bouke van der Wal. “Enerzijds een onduidelijk assortiment en een beetje een viezig interieur, anderzijds een onpraktische ligging, vaak aan de rand van de stad.”

Mensen reageren onverschillig op de fusie. “Ah, dus het blijft straks gewoon een nietszeggende winkel”, zegt een klant, die altijd naar de Albert Heijn gaat, of naar de Spar, of naar de Coop, of naar de Jumbo, of naar de Dirk als het echt niet anders kan. “En wat moet ik daar precies mee?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *