Shutterstock/Alexandros Michailidis_Dutchmen Photography

Geruststellend: mensen die ons door corona loodsten zijn ook onze leiders als het oorlog wordt

Mochten de energieprijzen, graantekorten en de ondermijning van een gedeelde werkelijkheid echt leiden tot een wereldoorlog, dan hebben we in ieder geval door coronacrisis gepokte (en gemazelde) leiders. Dat beweren politieke analisten van de RUG. “Hugo de Jonge, Mark Rutte, Wopke Hoekstra, Hubert Bruls, ze zullen allemaal weer van de partij zijn om ook deze crisis op intelligente wijze te bezweren”, zegt expert Bert Bokhoven.

Mocht er oorlog komen, wordt een oorlogsmanagement team (OMT) opgetuigd, legt Bokhoven uit. “Die zal bestaan uit mensen die betwijfelen of kogelvrije vesten werken en die vinden dat je de bereiding van molotovcocktails het beste aan de experts overlaat.”

Ook het RIVM heeft alvast een voorschot genomen op een eventuele escalatie: “We snappen dat mensen zich zorgen maken, maar we hebben protocollen klaarliggen voor het geval dat een wereldoorlog uitbreekt. Nederland is voorbereid.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Super!! Wat zullen ze beven van angst als rutte zegt dat ze niet zo lief doen…. die zal nooit aan het front meevechten hoor voor “zijn” land, hoogstens verdedigd hij zijn geliefde torentje en doet hij de deur extra goed dicht. . We zullen werkelijk een verpletterende indruk op ze maken!!! Zorgen wij in ieder geval wel voor een beetje humor in oorlogstijd ..

Reageer
gravatar

Om iets te begrijpen wat boven je staat heb je enig geloof of vertrouwen nodig.
Met alleen logica wordt het arrogantie, vooral zonder ervaring die niet gegarandeerd wordt door ons verstand. Integendeel, de ervaring bevestigt ons vooroordeel dat daarmee pas aan het licht komt.
We verwachten van onze politici dat ze op ons niveau staan, en zo winnen ze ons vertrouwen.
Maar de democratie is al een stap verder, net zoals Nederlandse vrouwen in hun partnerkeuze, de politici moeten om ons vertrouwen te krijgen onder ons staan.
Daarom zie je steeds meer debielen.

Reageer
gravatar

Ga thuis afwassen! Groot werk voor altijd!, Blijf thuis moeders of anderen die extra inkomen nodig hebben. Begin meteen. Je hebt alleen een teiltje, een betrouwbare afwasborstel en een verbinding met waterleiding nodig. Bel ons direct, zodat u niet te laat bent om het te proberen…

Lees alles hierover… rb.gy/u603ti

Reageer