Randall Skeffington / Shutterstock

Randall Skeffington / Shutterstock

Steeds meer mensen aangewezen op huurmoordenaar omdat ze koopmoordenaar niet kunnen betalen

De situatie in de moordenaarsmarkt blijft behelpen. Veel mensen kunnen geen koopmoordenaar betalen en zijn daarom aangewezen op een huurmoordenaar, die vaak enorme tarieven vragen. Daardoor vallen veel Nederlanders tussen wal en schip; met name de jongeren die voor het eerst een moord willen laten plegen.

Sabine (29) en Samuel (32) hebben een goede baan en verdienen samen drie keer modaal, maar het is niet genoeg voor een eigen moordenaar. “Wij willen dolgraag een eigen mannetje laten moorden in de Utrechtse binnenstad, omdat we hier allebei vandaan komen.  We kennen hier veel mensen van vroeger, die we massaal om willen laten leggen”, fantaseert Sabine. Samuel: “We zijn echt niet veeleisend hoor, maar het is niet te doen: de écht goede moordenaars, die naast vechtsporten ook met messen en semiautomatische wapens om kunnen gaan, zijn sowieso buiten bereik. Zelfs voor een slapjanus  met een roestig pistool betaal je tegenwoordig al drie, vier ton.”

Het jonge koppel houdt het voor nu maar bij een huurmoordenaar, maar daar zijn ze niet onverdeeld gelukkig mee. “Het is veel fijner om zo iemand voor jezelf te hebben. Het is op zich een prima kerel hoor, maar hij voelt niet echt van ons.”

Voor stellen die toch per se willen kopen, blijven er door de moordende concurrentie vaak maar een paar opties over. “Je kunt een opknapper kopen”, weet ‘tussenpersoon’ Pascal Huizinga. “Veel jongeren schaffen gedesillusioneerd een koopmoordenaar aan in een wat meer afgelegen gebied, waar de prijzen wat lager zijn. Wat ook kan is dat je een opknapkoopmoordenaar aanschaft, eentje waar nog wat aan moet gebeuren. Iemand die je zelf moet leren schieten bijvoorbeeld. Als je daar tijd voor hebt, dan is dat geen verkeerde investering. Maar dan kun je die moorden eigenlijk net zo goed zelf doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik pleit ervoor om sociale moordcorporaties voor laagbetaalden op te richten. Ook zij hebben immers recht op een betaalbare moordenaar.

Ik vrees echter dat de regering ook aan deze corporaties weer miljarden wil verdienen. Dat beperkt ernstig het aantal betaalbare moordenaars dat de corporaties kan opleiden.

Reageer
gravatar

Nog altijd net zo bezopen en gek op een hondenboutje. Die Maitreya toch.

Dat jij nog niet bent verbannen naar Kharkiv…