Beeld: sanjagrujic / Shutterstock.com

Frits vermoordde 24 vrouwen, maar Netflix heeft nog steeds geen serie over hem gemaakt

Het zijn verdrietige tijden voor Frits uit Heerhugowaard. Hij vermoordde in de jaren tachtig maar liefst 24 jonge vrouwen, maar Netflix heeft nog steeds geen serie over zijn leven gemaakt. Hebben die mensen dan geen enkele compassie?

Frits is ten einde raad. Hij ziet de ene na de andere serie op Netflix verschijnen, maar soms lijkt het net alsof hij al die wandaden voor niets heeft gepleegd. “Ik begrijp niet wat ik verkeerd doe,” zegt hij met tranen in zijn ogen. “Waarom maken ze nou geen serie over mijn leven? Wat heb ik ze nooit misdaan?”

De afgelopen maanden schreef Frits talloze brieven aan Netflix, hij belde met het hoofdkantoor, en vermoordde zelfs enkele medewerkers. Maar ondanks alle moeite is er nog steeds geen serie. “Het doet pijn om zo genegeerd te worden. Je gaat aan jezelf twijfelen. Heb ik wel genoeg meisjes vermoord? Was ik wel angstaanjagend genoeg? Op dat soort momenten voel ik me ontzettend alleen.”

Volgens Netflix is er van een boycot geen sprake: “Het blijft ons voornemen om over elke seriemoordenaar die ooit actief is geweest een middelmatige serie of documentaire te maken. Als meneer Frits netjes afwacht, dan komt hij vanzelf aan de beurt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeg Vanessa (23), hou jezelf in. Ik ben eerder aan de beurt! Jouw beurt komt nog wel. Als ik geluk heb gebeurd dat pas na 2035.

gravatar

Ik word op 17 mei 2021 door Frits B. gruwelijk om het leven gebracht. Er staan nog geen aanplakbiljetten met mijn foto op bomen en lantaarnpalen geplakt. Geen enkele keer zal ik op een politiebericht staan. Nooit bij Opsporing Verzocht en zelfs B. heeft mij nog niet genoemd.

Zonder beroering door Frits vermoord te worden, DAT IS PAS ERG!.

Reageer