Shutterstock / TVGD / Dutchmen Photography / Studio Speld

Shutterstock / TVGD / Dutchmen Photography / Studio Speld

Alles voor een glimlach: Coolblue hielp me twee lichamen in het bos te begraven

Alles voor een glimlach indeed! Coolblue hielp me de lichamen van twee vijanden in een ondiep graf in het bos te begraven en om ze te bedanken laat ik graag deze positieve review achter.

Het begon twee weken geleden toen ik na een woordenwisseling en een toevallig ontmoeting opgezadeld zat met de lichamen van twee van mijn aartsvijanden. De met vele balpensteken ontzielde lichamen van ‘Donnie’ en ‘Ellemieke’ lagen inmiddels uitgebloed bij mij op zolder, maar echt raad er mee wist ik niet. Maar toen kwam het verlossende belletje: de bezorgers van Coolblue die met hun grote vrachtwagen (die zoals ik begreep al behoorlijk op weg zijn om klimaatneutraal te gaan rijden) een fitnessapparaat bij mij bezorgden. Mijn idee was om sterk genoeg te worden, zodat ik vervolgens zelf de in tapijt gerolde lijken naar het bos kon tillen.

De Coolblue-medewerker kwam echter bij mij aan op zolder, zag die gympen uit het opgerolde tapijt steken, en zei, “Misschien kunnen we u daar wel mee helpen!”

Nog geen tien minuten later lagen beide lichamen achterin de Coolblue-truck en waren we op pad naar het bos. Even scheppen en het was gebeurd, de lijken lag in een ondiep graf, op een plek waar volgens de bezorger ‘zo te zien niet vaak voetgangers kwamen’. Ik werd ook weer thuis afgezet. Thanks voor de service, Coolblue, dikke duim omhoog!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoi Jan,

Willem Engel zijn lichaam en geest zijn nog niet opgehaald.

Kan jij er voor zorgen dat, zover het kan, er hier iets tegen gedaan wordt?

Op humane wijze natuurlijk.

Zijn adres is vast wel ergens bekend.

Groetjes,
Benny

Reageer
gravatar

Het gaat helaas weer de verkeerde kant uit met het taalgebruik van De Speld.

1. indeed -> inderdaad
2. review -> herziening
3. Coolblue-truck -> Koelblauwe vrachtwagen
4. Thanks voor de service -> Bedankt voor de dienstplicht

Waarom toch dat Engels dat ook nog eens verkeerd werd gebruikt!!

1. Wat is er inderdaad aan een glimlach?
2. Positieve herziening, hoe zo?
3. Bezorgen met vrachtwagens?
4. Bezorgen als plicht of als vrij beroep?

Reageer
gravatar

Ach joch, maak je niet zo druk. Het is heel positief dat eindelijk eens een redacteur open en eerlijk over zijn eigen leven durft te vertellen.

gravatar

Groot en eveneens belangrijk nieuws

Onze beeldschone en daardoor door het gehele volk geliefde Koningin heeft het mooiste kostuum van haar fantastische Egaa – tevens kundig Staatshoofd – uit de kast gehaald en besproeid met geurstof om de mottenballengeur te verdringen voor het grote bordesgebeuren morgen.

Daarna zal Zij een loszittend naadje vastzetten met een vergulden naald en tenslotte plooien in de broek strijken met een van de koninklijke gouden strijkijzers.

RijksVoorliegDienst (RVD)
Gravin mr Truus van Hier tot Gunder
Chef afdeling Koningshuis

Reageer