Wikimedia / Sebastiaan ter Burg

Wikimedia / Sebastiaan ter Burg

Verkiezingen komen eraan: op welke gemeente stem jij?

Er is nog weinig aandacht voor, maar op 16 maart zijn alweer verkiezingen. Weet jij al op welke gemeente je gaat stemmen?

“Ik denk op gemeente Brakel”, zegt Jan uit Papendrecht. “Ik vind standbeelden van pony’s op marktpleinen erg belangrijk. Dan kom je al snel uit bij Brakel. Al overweeg ik ook nog altijd Tholen.”

Marinda uit Vlissingen gaat voor de controversiële stem op Leerdam. “Normaal zou ik nooit op Leerdam stemmen, maar zij zijn nu de enige die een gesprek over glasblazerij niet uit de weg gaan. Die tweets van burgemeester Sjors Fröhlich, waarin hij zegt dat hij het “geweldig zou vinden als de inwoners van Vijfheerenlanden trots zijn op hun gemeente”, daar ben ik het natuurlijk totaal niet mee eens. Maar die neem ik dan maar voor lief. Voor mij gaat het om het glasblazen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed plan! De gemeenteheffingen kunnen dan flink omhoog en meteen door naar de EU. Dan kan er een mooi gouden standbeeld van mij worden gekocht omdat jullie mij hebben gekozen! Oh nee, ik ben niet gekozen… Hahahaha, sukkels…