YouTube / Cafe Weltschmerz

YouTube / Cafe Weltschmerz

FVD kiest toch partij voor Oekraïne: ‘Volgens Poetin zijn het neonazi’s’

Aanvankelijk was Forum voor Democratie de enige Nederlandse politieke partij die onomwonden de kant van Vladimir Poetin koos na diens besluit om Oekraïne aan te vallen. Partijleider Thierry Baudet komt daar echter op terug nu hij uit een speech van de Russische president heeft begrepen dat de regering in Kiev uit neonazi’s bestaat.

“Dat verandert de zaak”, zegt de FVD-leider in een video op Twitter. “Door de desinformatie van de mainstream media hebben wij de ware aard van de Oekraïense regering niet kunnen zien. Gelukkig horen we van Poetin de waarheid. FVD steunt Oekraïne nu natuurlijk van harte.”

Wanneer is volgens jou de winter echt voorbij?
Zie resultaten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oekraïne is tegenwoordig een kopie van nazi-Duitsland.
Na de grote rol die ze speelden in de staatsgreep van 2014 onder leiding van de CIA, worden de Azov-brigade en Pravy Sektor-zwaar bewapende milities met racistisch denken- officieel opgenomen als onderdeel van het Oekraïense leger.

Reageer
gravatar

Overheiden en de media in westerse landen blijven het publiek liegen over de redenen van de Russische operaties in Oekraïne.Oekraïne wordt bestuurd door ‘neonazi’s’.Deze staat wordt geleid door een regering die niet op democratische wijze aan de macht kwam, maar door een door de VS gesteunde staatsgreep die samenwerkte met bekende neonazi’s.

Reageer
gravatar

De Russische president Vladimir Poetin zei dat hij niet van plan was Oekraïne te bezetten, maar Oekraïne wilde “demilitariseren en denazificeren”.

Reageer
gravatar

Oekraïne is historisch gezien een deel van het Russische hartland. Oekraïne gaat helemaal terug tot de Russische oerstaat Kievan Rus in de 10e eeuw, gesticht door de Rurikidische dynastie die zijn oorsprong vond bij de Zweedse Vikingen, en is altijd een deel geweest van, of nauw verbonden geweest met, de ononderbroken politieke entiteit die wij nu “Rusland” noemen, schrijft Johan Eddebo.

https://www.frontnieuws.com/wat-is-er-werkelijk-aan-de-hand-in-oekraine/

Frontnieuws

De wederopstanding van Rusland is een garantie voor welvaart en vrede voor de hele wereld. De vernietiging van Rusland is de vernietiging van de hele wereld. Sommigen beginnen dit nu te beseffen. Vrij recent dachten mensen echter het tegenovergestelde, namelijk dat de vernietiging van Rusland de redding van de wereld zou zijn, en ze deden hun uiterste best om haar te vernietigen en te verdelen. Groot was de angst voor de groei van Rusland, en zelfs als deze angst zijn reden had, schreef niemand het toe aan de ware oorzaak. Er was dus angst voor allerlei vormen van machtsovername door Rusland, maar niemand kon de gevolgen voorzien en afleiden van die explosie (die door velen enorm werd geholpen), die het wereldevenwicht zou verstoren. Groot zijn de gevolgen van die explosie in Rusland!

Brieven van Helena Roerich, 18 December 1935

https://agniyoga.org/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nikolaj_Rjorich

https://www.roerich.org/

Reageer
gravatar

Putin heeft vandaag al vier keer een videoboodschap opnieuw op moeten nemen vanwege zijn brok in de keel. Vlad nam een lief dankwoord op voor zijn camrad Baudet, want dat is de enige westerse politicus die hem nog steunt. (en natuurlijk meteen wat subliminale boodschappen met nieuwe instructies erin verstopt)

Reageer