YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

Compensatie hoge energieprijzen: elke Nederlander krijgt een sjaaltje opgestuurd

Door de stijgende energieprijzen zullen veel Nederlanders moeten gaan besparen op energiekosten. De verwarming zal net een graadje lager moeten en er zal wat korter en kouder gedouched moeten worden. Gelukkig heeft het kabinet ter compensatie bedacht om iedere Nederlander een sjaaltje op te sturen om zo de komende periode door te komen.

“De gedachten dat gezinnen thuis zitten en niet de verwarming aan kunnen doen omdat ze dit niet kunnen betalen is werkelijk verschrikkelijk”, vertelt staatssecretaris Rob Jetten. “Vorig jaar werd er ruim 400 euro per huishouden gecompenseerd. Deze keer willen we elke Nederlander direct helpen om warm te blijven en zo de energierekening laag te houden, vandaar een sjaaltje. Ik kijk er al naar uit om hem te dragen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *