NOS

NOS

Avondklok in Kiev: begint Oekraïne een dictatuur te worden?

Zojuist is een avondklok aangekondigd in Kiev. Begint Oekraïne een dictatuur te worden?

“Nu is het een avondklok, maar voor je het weet zit er een compleet nieuwe ondemocratische regering”, zegt Rusland-watcher Jolanda Klein. “Dit begint wat mij betreft op een dictatuur te lijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hollywood

President Zelenski heeft alle mannen tussen 18 en 60 verboden het land te verlaten na een gesprek met de acteur Sean Penn die eerder actie voerde voor de Falklands en nu een documentaire maakt over de Russische invasie.

Reageer
gravatar

Sean Penn vroeg zijn collega Zelenski om sterke beelden.
In ruil daarvoor beloofde Penn hem te helpen met zijn toekomstige kansen in Hollywood.

gravatar

Sorry mensen, voor alle wartaal die ik de laatste tijd produceer. Ik ben enerzijds door mijn voorraad pillen heen en anderzijds ga ik wel erg snel door mijn kratje slibowitz heen. Mijn tip is al mijn opmerkingen over te slaan: dat gaat jullie enorm veel tijd besparen.
Verder heb ik nog meer goed nieuws. Door mijn veelvuldige consumptie van HOY worsten, leef ik niet al te lang meer.

gravatar

Het komt goed uit als afleiding van het falende westerse corona beleid.
En de nazi’s krijgen hier ook al een ruimer podium.
De blaffende honden die nog niet getraind zijn.

Reageer
gravatar

Al langere tijd is Engeland ook weer bezig met zijn wereldoorlogen die het tenslotte gewonnen heeft, terwijl Boris Johnson zich ziet als Winston Churchill waar hij een biografie over schreef vooral nu hij onder vuur ligt met een politieonderzoek naar een zak chips op zijn bureau en zelfs de oppositie hem definieert in de partij van Winston Churchill. Het is duidelijk waar hun prioriteiten liggen.

Reageer
gravatar

Uitstraling.
Tsjernobyl is ingenomen, een opslagplaats voor radioactief afval zou na geraakt te zijn weer begonnen zijn straling uit te zenden.

gravatar

Hoogedelgestrenge heer Poetin,
Mag ik u nederig vragen een vredesmissie te sturen naar uw Oekraïnse gewest, waar het gepeupel zich zo kinderachtig gedraagd met gezeur over “zelfbeschikking” en haha “soevereiniteit”?