Nieuw bij Albert Heijn: sparen voor een dakpannenset

Nieuw bij Albert Heijn: sparen voor een dakpannenset

Nieuw bij Albert Heijn: sparen voor een dakpannenset

Bij Albert Heijn kunnen klanten vanaf vandaag sparen voor een nieuwe dakpannenset. Met deze spaaractie lijkt de supermarkt weer feilloos aan te voelen waar Nederlandse consumenten momenteel behoefte aan hebben.

“Spaart u ook dakpannenzegels?” Deze zin kunnen we voortaan dus verwachten als we onze boodschappen afrekenen bij de Appie. De Head of Marketing bij Albert Heijn, Johan, is dan ook trots op de kersverse spaaractie. “Eigenlijk liepen we hartstikke vast tijdens onze brainstorm. Totdat Marieke een dakpan tegen haar hoofd kreeg, die zo bij ons door de ruit naar binnen vloog. Toen besefte ik dat we er wat mee moesten doen.”

Het is meteen een succes. Na zes dagen storm loopt de actie van Albert Heijn dus ook direct storm. “Buiten bij de uitgang staan zelfs volwassenen te wachten om te vragen naar dakpannenzegels van klanten die ze zelf niet hoeven. Ontzettend leuk om te zien”, sluit Johan af.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *