NOS

NOS

Advocaat Poetin: ‘Dit is ook heel vervelend voor Rusland’

De situatie in het oosten van Oekraïne is heel vervelend, “ook voor Rusland”. Dat heeft Jelena Medvedeva, de advocaat van president Vladimir Poetin gezegd.

“Het sturen van militairen naar Donetsk en Loegansk heeft uiteraard een grote impact op Rusland. Op alle betrokken zo, de afgelopen dagen.” Volgens Medvedeva is Poetin wel “opgelucht” dat de zwaarste sancties vooralsnog uitblijven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is het arrogante commentaar van de NOS als officieel woordvoerder van de CIA over de hoffelijke uitleg van Putin over Oekraïne, een administratieve regio van de communisten ten tijde van Lenin die hele stukken Rusland weggaf als je debiel genoeg bent. In ieder geval publiceren ze het hier nog, in Engeland mag dat niet; het werd vervangen door een of andere oppositiefiguur in het parlement. Ze zien weinig onderscheid. Ze zijn minder goed ingelicht als in Nazi-Duitsland.

https://nos.nl/collectie/13888/artikel/2418406-verbazing-over-lange-geschiedenisles-poetin-is-die-man-nog-wel-bij-de-les

Reageer
gravatar

Dezelfde ‘verwarring’ van het westen met het onderscheid tussen politiek en geografisch Europa als met Amerika om aan te duiden dat heel Amerika eigenlijk bij de VS hoort.

Reageer