NOS Jeugdjournaal / YouTube

NOS Jeugdjournaal / YouTube

Acties Poetin blijken vooropgezet plan om organisatie nieuw WK of Olympische Spelen binnen te halen

Met het binnenvallen van Oekraïne hoopt Poetin met Rusland een gooi te doen naar het organiseren van een nieuw WK of Olympische Spelen. Dat liet de president zojuist weten in een speciaal ingelaste persconferentie.

“Ik denk dat we ons op deze manier goed op de kaart zetten voor het organiseren van een mooi sporttoernooi in de toekomst. Volgens mij zijn we goed op weg om aan alle speciale eisen en richtlijnen te voldoen die horen bij een organiserend land”, zegt Poetin. “Een EK, WK of de Olympische Spelen: het maakt mij eigenlijk niet uit. Wij zijn er klaar voor! En het liefst zo snel mogelijk, want dit verdient een land als ons.”

FIFA-voorzitter Gianni Infantino reageerde enthousiast op het voorstel: “Kiev heeft een prachtig stadion.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat ze VK verwarren met WK.
Als je de vrije media hier ziet dan kun je net zo goed niks weten.
Ik snap niet hoe een land zo brutaal kan zijn als het VK en de VS.

Reageer