Shutterstock/fizkes

Man maakt direct LinkedIn-profiel nadat partner is gediagnosticeerd met terminale ziekte

De kankerdiagnose van zijn partner is Jonathan rauw op het dak gevallen. De 42-jarige marketeer heeft meteen een LinkedIn-profiel aangemaakt om het slechte nieuws met de wereld te delen.

“De mensen die mij persoonlijk kennen, zullen weten dat ik naast marketing nog een passie heb: Patricia”, begint Jonathan zijn eerste bericht op het zakelijke platform. In het bericht, onder een foto van zijn partner die tijdens een TEDx-conferentie in Arnhem een zaal toespreekt, vertelt Jonathan hoe de marketingwereld hem de waarde heeft geleerd van écht menselijk contact en hoe hij hoopt dat die lessen hem en zijn partner gaan helpen in de moeilijke periode die nu komt. “Gelukkig weet ik dat Patricia een vechter is, en ze zal net zo dapper zijn in haar strijd tegen haar kanker als in haar strijd om organisaties te helpen boven zichzelf uit te stijgen.”

Meer dan 50.000 zakelijke relaties en volslagen onbekenden hebben laten weten dat ze het persoonlijke bericht over de kanker van Jonathans partner ‘verhelderend’ vinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *