Flickr/ Brendan Dolan-Gavitt

Flickr/ Brendan Dolan-Gavitt

Man heeft matras op grond om duidelijk te maken dat hij nog vrijgezel is

De 28-jarige Ruben heeft zijn kamer ingericht met witte muren, een grote versleten leren bureaustoel en een matras zonder bedframe op de grond. Op die manier hoopt hij bij iedere date duidelijk te maken dat hij nog ‘beschikbaar’ is.

“Als ik iemand bij mij thuis uitnodig, wil ik dat diegene kan zien: deze jongen is nog hartstikke single”, zegt Ruben. “Daarom stel ik altijd voor om gezellig samen in mijn felverlichte kamer op mijn onopgemaakte matras te gaan zitten. Dat zet meteen de toon.”

“Daten gaat heel erg om duidelijk zijn en een open houding aannemen”, aldus Ruben. “En niets zegt meer ‘deze jongen heeft nog nooit een relatie gehad’ dan samen wijn drinken uit twee dampige bierglazen die nog op het nachtkastje stonden, uitkijkend op een bureaustoel vol vieze t-shirts.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afstuderen.
Een tweepersoons bed is al meer in bij de single.
Wel uitkijken met die buitenlanders want die zijn er sneller bij.
Ze hebben al genoeg aan een toilet.

Reageer