Jacob Lund / Shutterstock

Jacob Lund / Shutterstock

Einde pandemie in zicht, vrouwen alsnog geadviseerd thuis te werken

Nu het einde van de pandemie is in zicht, worden er steeds meer versoepelingen doorgevoerd. Eerder werd gelekt dat het thuiswerkadvies ook volledig zal worden opgeheven, maar daar komt het kabinet nu
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eindelijk! Er is een geweldige manier om vanuit uw huis online te werken met uw computer en tegelijkertijd geld te verdienen… Alleen basiskennis van internet en een snelle internetverbinding… Verdien maar liefst $ 30000 per week… http:/ /www.pays11.com

Reageer
gravatar

Om te beginnen: Het artikel had zonder inhoudsverlies veel korter gekund.

Xara en Matthijs, wat betekent “boosteren met vertrouwenspersonen”?
Ik neem aan dat de b in boosteren kl moet zijn gezien de vele religieuze reacties. Non worden is toch niet meer van deze tijd!

Alle lezers zullen het met mij eens zijn dat het schrijven zo’n artikel geen punten verdient. Vooral Xara stelt mij teleur in de beslist vrouwonvriendelijke tekst.

Reageer
gravatar

Vrouwen kunnen toch ook met hun vriendinnen een vrijgezellenreisje naar ‘t Oekraiene maken? Ik hoorde dat het nu code roze is, ideaal voor vrouwen want vrouwen houden van roze.

Reageer
gravatar

In een volgend leven pas ik ervoor om jou te baren. Dan zul je eindelijk eens begrijpen wat o.a. het nut van vrouwen is. Let vooral op dat ‘o.a.’, kleingeestige misgeboorte van me!

gravatar

Mijnheer pastoor, is het u niet opgevallen dat de meeste parochianen de kerk uit gaan voordat u gaat zingen. U zingt namelijk vals. Helaas zijn er te weinig gelovigen om een kerkkoor op te richten.