Studio Speld

Studio Speld

Google Maps introduceert nieuwe optie: kruipend naar huis

Goed nieuws voor feestgangers die graag tot het gaatje gaan: Google Maps introduceert de nieuwe optie ‘kruipend naar huis’. Hiermee kun je precies berekenen hoe lang je na het stappen van je favoriete stamcafé nog naar huis moet kruipen.

Feestduo Ron & Sjon – bekend van de megahit ‘Zuipen om te kruipen’ – reageren enthousiast op de nieuwe functie: “Fantastisch dat onze boodschap gehoord wordt, zeker voor onze fans, die het nummer nu eindelijk in de praktijk kunnen brengen!” Ze klinken hun goed gevulde bierpullen tegen elkaar. “Niemand hoeft meer bang te zijn om te laat thuis te komen!” brult Ron. “Lekker carnavallen zonder zorgen!”

Sjon toont met zijn iPhone de route die hij vanavond vanaf Café de Natte Tegel nog naar huis zal moeten kruipen: “Kijk, in deze balk vul ik mijn adres in en dan kun je dus gelijk zien dat het 9 uur en 36 minuten kruipen is. Nou, prima te doen toch? En bovendien veel veiliger dan toch maar weer die auto pakken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het mooiste van Meps is het bekijken van station Dortmund-Lütgendortmund. Ooit een groot EC-station, tegenwoordig alleen nog maar S-Bahn. Een schande 🙁

Reageer
gravatar

Tijn en Maarten, jullie zijn vergeten de lezers aan te bevelen om bij hun gang naar de horeca kniebeschermers mee te nemen.

Tijn en Maarten, gezien jullie verkeerde informatie en de genoemde omissie kan ik mij niet veroorloven om jullie sterren toe te kennen.

Reageer
gravatar

Tijn en Maarten hadden toch moeten weten, dat Café de Natte Tegel niet in Tilburg, maar logische wijze in het Limburgse Valkenburg moet liggen.
Jongens, de volgende keer beter opletten!

Reageer
gravatar

Eindelijk! Er is een geweldige manier om vanuit uw huis online te werken met uw computer en tegelijkertijd geld te verdienen… Alleen basiskennis van internet en een snelle internetverbinding… Verdien maar liefst $ 30000 per week… http:/ /www.pays11.com