OpenSea / Archief

OpenSea / Archief

Verdorie: handige jongen zette jouw walging voor NFT’s om in een NFT

Dat is balen: een handige jongen op het internet heeft de diepe walging voor NFT’s omgezet in een NFT. “Hoe hij het precies heeft klaargespeeld is me niet helemaal duidelijk”, zegt iemand wiens walging nu te koop staat op opensea.io, “Maar ik zat een interview met Jimmy Fallon en Paris Hilton te kijken over die domme apen, en toen ik vervolgens iemand zag uitleggen dat NFT’s gewoon weer een poging zijn om door middel van kapitaal het internet en informatie nog iets minder vrij te maken, nog iets verder te commodificeren, heeft iemand dat diepe gevoel van walging dat ik toen voelde weten te munten en verzilveren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeg dat maar niet te hard, want anders loopt dronken Maitreya’s stamkroeg weer helemaal vol. En je weet hoe die ongevaccineerden zijn in grote menigtes he?

gravatar

Ik kreeg een aanbod om voor een miljard dollar aan virtuele munten mijn gedachten te nft’en.

Dat wil kort gezegd zeggen, het verkopen van mijn gedachten aan een koper, die mijn denken weer geheel of gedeeltelijk kan doorverkopen. De bescherming van het bezit gebeurt door een geheime code in een blokketting (blockchain – red.) die niet vervangbaar is.

Ik ben niet gek, ik blijf lekker zelf eigenaar van mijn gedachten en geheime codes.

Reageer
gravatar

Lieve zus, ik begrijp dat jij het niet begrijpt.
Ik zal proberen het voor jou uit te leggen:
Diepe walging voor nft-producten aanbieden als een nft-product is echt heel kolderiek. Begrijp je het nu?

Ik had Jan er vijf sterren voor gegeven.