Shutterstuck / Studio113

Shutterstuck / Studio113

Man gooit zijn oude NFT’s netjes bij het NFT-afval

De markt voor non-fungible tokens is volledig ingestort: 95% van de NFT’s is niks meer waard. Mensen die van hun waardeloze tokens af willen doen er goed aan om te kijken naar de recyclemogelijkheden en ze niet zomaar in dezelfde bak te gooien als papier of glas, maar in de NFT-bak.

Het proces om NFT’s te maken kost veel elektriciteit en heeft een grote impact op het milieu. Daarom is het extra belangrijk om ze op de juiste manier te scheiden. Het is van belang dat er enkel NFT’s in de daarvoor bestemde bakken terechtkomen, niet gemengd met waardeloos geworden cryptomunten, want dan kunnen ze alsnog niet worden gerecycled.

Een van de mensen met een grote, waardeloos geworden NFT-collectie is Jacco Bos (28) uit Assen. Hij gooit alles netjes in de NFT-bak. “Allemaal waardeloos, lekker kut, weggegooid geld. En ik moet nog proppen ook, want de bak zit alweer helemaal vol.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *