fizkes / Shutterstock

fizkes / Shutterstock

Man verwart NFT met FTE en zit nu fulltime de boekhouding van een bedrijf te doen

Sjors meende een buitenkansje te hebben gespot op het internet: een bewijs op de Blockchain dat een jpeg van een verveelde aap voor slechts 1,0 ETH van hem zou zijn. Maar hij vergiste zich: het aantal ETH’s voor de NFT van de aap bleek te slaan op het aantal FTE’s, en nu zit hij vuistdiep in de boekhouding voor 2020 van het bedrijf Monkey Business.

“Ik heb mij vergist”, zegt Sjors. “In plaats van NFT-bezitter ben ik vijf dagen in de week werkzaam voor een bedrijf dat airco’s verkoopt. Ook leuk, maar niet hetzelfde als het bezitten van een digitale aap. Maar ik heb ervan geleerd: ik stuur nu mijn dagelijkse ETA voor het avondeten naar mijn vriendin. En als ze dan zegt dat ze niet houdt van PDA keer ik gewoon weer om en ga ik naar de HEMA.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *