Nieuwsuur / Youtube

Nieuwsuur / Youtube

Door VU georganiseerde heropvoedingskampen voor kritische studenten tijdelijk stilgelegd

De heropvoedingskampen voor kritische studenten van de Vrije Universiteit van Amsterdam zijn voorlopig stilgelegd. De reden hiervoor is een lopend onderzoek naar de herkomst van de financieringen van deze kampen en het gedachtegoed daarbij.

“We kwamen er met toeval achter na een rondgang op de campus voor wat andere zaken. Achter het hoofdgebouw is het oude W&N gebouw omgebouwd tot een groot kampencomplex waar alle kritische studenten werden heropgevoed”, zegt een woordvoerder van de politie. “Die mensen zaten daar soms al jaren opgesloten en konden geen kant op. Er zaten zelfs ouderen bij die nog mee hebben gedaan aan de VU-bezetting van het Provisorium in 1969.”

De VU liet in een kort statement op de website weten weinig misstanden te zien in de kampen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na het sluiten van heropvoedingskampen voor kritische Chinese studenten In Nederland keren ze massaal terug naar mijn land. Ik heb weliswaar één gigantisch grote kritische universitaire campus, in Xinjiang, maar die zit al barstend vol met Oeigoeren.

De vertaling is van 多久 (Hoe Lang).

Reageer
gravatar

Dat zei Boters uit Zuidpark. En kijk wat er met hem en Kaartman is gebeurd.

Nog steeds niks geleerd drankorgel??

gravatar

In de concurrentie tussen VU en UVA is de UVA met handel in internationale studenten nu de grootste van de twee geloof ik, en achter het voorportaal van Graduate School of Humanities direct betrokken bij de Derde Wereldoorlog.
Je merkt dat soort dingen al snel aan de doorsnee intelligentie van de Nederlander.