oliverdelahaye / Shutterstock

oliverdelahaye / Shutterstock

‘Nederland moet leren leven met Rutte’

Hij gaat niet meer weg

“Nederland zal moeten leren leven met Mark Rutte,” dat zegt politicoloog Bert Bokhoven. Na meer dan tien jaar Rutte is volgens hem duidelijk dat de VVD-leider endemisch is geworden. “Hij gaat no
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rutte a/h roer is een zwaar gelag voor de burger maar hoe komt het toch dat hij/zij steeds weer risicovol gedrag vertoont bij de stembus? (vraag dit voor een vriend)

Reageer
gravatar

Der Rutte heeft ook een uiterste houdbaarheidsdatum. Na al zijn missers die hij heeft geprobeerd te rechtvaardigen is zijn geloofwaardigheid tot onder het 0-punt gedaald. Wie neemt de politiek nu nog serieus? En het ergste is, hij heeft er geen heugenis van. Ik ben van mening dat we hem niet zijn gang moeten laten gaan en hoop op veel oppositie met moties van wantrouwen

Reageer
gravatar

Houdbaarheidsdatum is een rekbaar begrip. Supermarkten zetten producten voorbij die houdbaarheidsdatum ook gewoon in de schappen. Dat de VVD dat ook doet is een kwestie van gezond ondernemerschap.
Trouwens HOY worsten hebben per definitie een houdbaarheidsdatum van eergisteren en die zijn ook volop verkrijgbaar.

gravatar

Is er al een app die waarschuwt als Rutte zich binnen gehoorsafstand bevindt? Moeten mensen die in de buurt van Rutte zijn geweest verplicht tien dagen in retraite? Komt er een QR-code? Is er een genoeg slangengif beschikbaar? Heeft de GGD al voldoende testlocaties beschikbaar, met name in Den Haag?