Shutterstock: Bruno Ismael Silva Alves

Shutterstock: Bruno Ismael Silva Alves

Peppa Pig wil voortaan aangesproken worden met hij/ham

Peppa Pig wil voortaan worden aangesproken met de voornaamwoorden ‘hij’ en ‘ham’. Dat liet Peppa vandaag weten via Twitter. Vanaf nu is het ook te lezen in de bio op alle social media-kanalen en de e-mailhandtekening van het varkentje.

“Ik voel me zowel jongen, als een varkentje. Een soort tussenanimatie dus eigenlijk”, zegt Peppa Pig. “Vroeger toen we met vriendjes op school ‘supermarktje’ gingen spelen vond ik het ook onwijs leuk om de ham te zijn. Niks geen caissière of vakkenvuller, maar gewoon rustig liggen in het schap. In de zomer ook heerlijk verkoelend. Mijn vrienden en soms ook onbekende op straat noemen mij nu al vaker ham. Dus toen dacht ik bij mezelf, dan kan ik het beter officieel maken. Nu weet iedereen het.”

Peppa geeft wel aan dat ook ham nog vrij breed geïnterpreteerd kan worden. “Welke ham ik precies ben hou ik nog liever even voor mezelf. Misschien ben ik bijvoorbeeld wel een Serrano.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij schijnt in gesprek te zijn met vertegenwoordigers van Friki en Unox. Gelukkig maar, want Peppa heeft geen kwaliteitsvlees en past dus niet in een lekkere duurzame HOY-worst!