Pro Shots / Toon Dompeling

Pro Shots / Toon Dompeling

Ajax-assistent Kaltenbach heeft een ‘uitstekende’ Peppa Pig gezien: ‘Maar ook ruimte voor verbetering’

Ajax-assistent Matthias Kaltenbach toonde zich een tevreden man na afloop van Ajax-Vitesse (2-2). “Ik heb een uitstekende Peppa Pig gezien”, vertelde de Duitse rechterhand van hoofdtrainer Alfred Schreuder. “Een dominante Peppa Pig ook, in grootse vorm. Dat is mooi om te zien, daar kom ik persoonlijk voor naar het stadion.”

Hoewel hij tevreden is over de ontwikkeling van Peppa, waakt assistent Kaltenbach voor al te veel euforie. “Natuurlijk is er ook ruimte voor verbetering. In de afleveringen die ik tijdens Ajax-Vitesse heb gezien, viel mij ook een paar keer op dat Peppa zich wel heel makkelijk in de luren liet leggen. Dat mag eigenlijk niet meer op dit niveau. Maar goed, ze is nog jong en heeft nog volop ruimte om te groeien. Zaterdag, tegen FC Emmen, neem ik gewoon de iPad weer mee en verwacht ik dat Peppa wederom wat moois op de mat legt.”

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *