Bron YT - Peppa Pig NL

Papa Big vraagt scheiding aan

'Ik ben een man, verdomme!'

Papa Big, gestresste vader van een gezin van pratende varkens, spreekt zich eindelijk uit over de gespannen omstandigheden die hem ertoe brachten om na een huwelijk van 6 jaar een scheiding aan te vragen.

De 30-jarige architect, wiens volledige naam Percington Big is, vertelde in tranen over de jarenlange pesterijen die hij heeft doorstaan. Non stop werd hij uitgelachen door zijn bloedeigen gezin over zijn gewicht en zijn onvermogen om lange afstanden te rennen of een goede picknickplek te vinden.

Met name de voortdurende vernederingen leidden tot spanningen tussen Mr. Big en zijn vrouw Amanda Big, beter bekend als Mama Big. De drukke werkagenda’s en en hun twee veeleisende kinderen hebben het echtpaar steeds meer uiteen gedreven.

Toen hij deze week de zoveelste opmerking over zijn dikke buik moest aanhoren, brak er iets in Papa Big. Hij stormde huize Big uit, smeet de deur met een klap achter zich dicht en riep “tot in de rechtszaal, Mama Big” terwijl hij van de steile heuvel naar beneden rende.

“Ik ben een man, verdomme. Ik ben een man”, zei vader Big terwijl hij een gebraden maïskolf van de barbecue pakt. “Ik verdien respect. En niet om bij elke gelegenheid uitgelachen te worden door mijn eigen vrouw. Je wil niet weten wat voor verhalen ik allemaal heb over haar. Weet je dat ze geprobeerd heeft om George op te eten toen hij geboren werd? Maar wrijf ik dat er bij haar in als zij een keer de fout in gaat? Nee, natuurlijk niet. Maar zij heeft er geen enkel probleem mee om mijn zwaktes bij het minste of geringste foutje dat ik maak allemaal op te rakelen. Ik ben er helemaal klaar mee.”

Verder maakte Vader Big duidelijk dat hij geen enkele interesse heeft in de voogdij over zijn kinderen.

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik stel Percington big vast als voogdij van George en Peppa. Dat Mr.Big emotionele problemen heeft doet er niet aan toe, dit is mijn uitspraak en hiermee moet u het doen! *BAM*

Reageer
gravatar

pff, kijken jullie nog Peppa Big daar bij de Speld? Ik kijk liever naar juffrouw Roos op Youtube. Een blonde vrouw die haar rok omhoog doet om op locatie te gaan zingen voor haar lieve kindjes. Wat is daar mis mee?

Reageer
gravatar

Misschien was het beter geweest als Vader Big gehakt had gemaakt van zijn gezin.

Of anders een lap voor op de bbq.

Of sate.

Nou ja, hup, gewoon in de pan hakken die handel.

Reageer