Shutterstock / SMC Photo

Shutterstock / SMC Photo

Opgegroeide ‘Zwitsal-baby’ (22) wil af van imago

'Bij iedere date gaat het over mijn kwetsbare huid'

Frits Paardekooper (22), bij het grote publiek beter bekend als de 'Zwitsal-baby' wil af van zijn imago als baby met een teer huidje. 'Ik ben geen baby en met mijn huid is niks mis', aldus de student Bewegingswetenschappen.

Volgens Paardekooper heeft zijn deelname aan vroegere Zwitsal-campagnes nog altijd veel impact op zijn leven: 'Hoewel het lang geleden was, word ik nog steeds om de haverklap herkend. Mensen willen met me op de foto en aaien daarbij ongevraagd over m'n billen. Dat moet ik me allemaal maar laten aanleunen.'

Ook zijn liefdesleven lijdt onder, zoals hij het noemt, 'een jeugdzonde': 'Als baby werd met me niks gevraagd en ging ik gewoon met m'n vrolijke krul tegen een gele achtergrond aanzitten. Als ik toen had geweten dat ik tegenwoordig geen date meer kan hebben, of ze beginnen over mijn gevoelige huidje, dan had ik vriendelijk bedankt. Geen vrouw die me nog durft af te trekken zonder talkpoeder.'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe zou je hem nu moeten herkennen 😑werkelijke onzin van baby na trol en dan zouden mensen je herkennen volgens mij ben je net op zoek naar aandacht

Reageer
gravatar

Zelf kreeg ik zwarte teer als zalf. Ik heb niet veel op met CO2, want zwart wordt al zo gediscrimineerd, zwistalbaby’s zijn mietjes, het zijn racisten.

Reageer
gravatar

Daarom kreeg ik zo’n goed gevoel voor die vrouwen. Ik kwam er hier echter achter dat ze ook gierig zijn, dus ik werd arts. Ik ben met een blanke vrouw, gelukkig getrouwd met 2 zwarte kinderen die belangrijker voor me zijn dan de hééle wereld. Ik zit ook in tal van politieke organen om het racisme te bestrijden met een grote vertegenwoordiging in de VN.

gravatar

Toch word ik nog steeds, het is bekend, maar al te vaak met racisme tegen mij geconfronteerd in de Speld. Kennelijk zijn het zij weer die geen spuitje willen (van een ‘neger’?).
Het is allang niet meer zo dat de dokter blank is.

gravatar

Ik ben getrouwd met Cora Kok. We hebben elkaar in het ziekenhuis ontmoet, zij is verpleegster en doet daarnaast belangrijk werk voor SHARE INTERNATIONAL. Om de wereld voor te bereiden op de wederverschijning van de Christus of de Wereldleraar voor de hele mensheid! In dit kader moet worden gezien het vaccinatieprogramma dat de wereld één maakt. Een zeer verantwoordelijke taak is hier voor haar weggelegd. Toch werkt zij niet alleen mee op bestuurlijk niveau, ze doet ook persoonlijk mee aan het zware werk van het inenten zelf, ze is de miljoen aspiranten voor inwijding al ruim gepasseerd. Zelfs ’s nachts in haar dromen gaat ze door. Dat is niet altijd even makkelijk voor onze relatie.

gravatar

Ik dacht: dé manier hoe een Nederlands zorgenkindje evolueert van zalfjes en pilletjes tot ietsje meer is een spuitje. Kom maar naar de dokter, je hoeft geeneens je broek omlaag te doen.
Hou wel je iPhone altijd bij de hand zodat je kunt zien hoe je gezondheid ervoor staat, dan ben je een grote jongen.
Kusje.

Reageer