Shutterstock / Jono Erasmus

Shutterstock / Jono Erasmus

Krijgen studenten wel de aandacht die ze nodig hebben? We vroegen het 109194302 en 109225537

Om nog meer psychische schade bij studenten te voorkomen moeten de scholen zo snel mogelijk weer open, dat zegt de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP). Maar krijgen studenten echt zo weinig aandacht? Wij vroegen het 109194302 en 109225537 (echte namen niet bekend bij de redactie).

“Ik had tot ik vandaag jullie zag al weken geen leeftijdsgenoten gezien. Zelfs de mensen van thuisbezorgd zetten het eten voor de deur en rijden weer weg”, zegt 109194302. “Daarnaast is ook de microfoon van mijn laptop kapot, dus niemand kan mij horen in de werkgroepen op Zoom. Ik kan alleen naar ze kijken en luisteren.”

Ook 109225537 gaat hier in mee, maar we moesten helaas alweer gaan. We hadden graag langer naar ze willen luisteren, maar in de kleine studentenkamer was het niet verantwoord langer dan 15 minuten op elkaars lip te zitten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daniëlle? Is dat een verzamelnaam voor alle Daniëlles in Nederland? Is “Daniëlle” het gemiddelde van al die Daniëlles? En hoe kunnen we dat dan weten? Hoe zit dat, “Daniëlle”?

gravatar

Tom, gelukkig maak jij part noch deel uit van de “wervelend theatershow”. * Ik zou beslist geen kaartje bestellen voor een “vervelende theatershow”. Ik ben geen cijferneuker!

Je stel je dus geen sterren in het vooruitzicht. Dat zul je begrijpen.

* Ik hoop dat de Sint mij vóór het theaterseizoen laat gaan. Overigens is het nu in de winter beter toeven in Madrid dan in ons kikkerlandje, al zit ik met mijn mobieltje eenzaam te wezen in een cel.

Reageer
gravatar

Zus, doe voortaan wat rustiger aan met Tom. Hij en zijn mama hebben ook elk een gevoelsleven!

Nu ik jou toch schrijf: Krijg jij daar in Madrid wel genoeg paella’s en tapas te eten? En regelmatig een lekker Spaanse wijntje van een goed oogstjaar? Leer je al een beetje Spaans van de zwarte Pieten die jou bewaken?

gravatar

Waar ik mij meer zorgen over maak, Betsie, is of Sonja wel voldoende … nou ja je weet wel krijgt.

p.s. Mijn man moet toch toevallig volgende week in Madrid zijn.