Flickr: pbkwee / Shutterstock: Skumer / Studio Speld

Flickr: pbkwee / Shutterstock: Skumer / Studio Speld

Sanne gebruikt ID van haar jongere zusje om na 17:00 te kunnen sporten

Vanaf vandaag mogen jongeren tot en met 17 jaar weer na 17:00 buiten sporten bij sportverenigingen. Sanne (18) baalt ervan dat ze net niet jong genoeg is. Gelukkig is haar jongere zusje wel minderjarig dus leent ze stiekem haar ID-kaart om ’s avonds toch nog lekker te kunnen hockeyen.

“Al mijn vrienden zijn wel nog gewoon 17 dus dan is het vet kut als ik als enige niet mee kan,” legt Sanne uit. “Mijn zusje is alleen wel dertien dus dan zou ik met de C’tjes mee moeten trainen.”

Bang om gesnapt te worden, is Sanne niet: “Ik heb voor de zekerheid haar achternaam en verjaardag uit m’n hoofd geleerd, mochten ze daar naar vragen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sanne, heb je geen doodsangst dat je corona oploopt? Doe dan een driedubbele mondkapje op en een helm. Is het sportveld ook wel voldoende geventileerd? Ik zie geen ventilator. Het is veel veiliger om thuis op te sluiten. Eet een paar zakken chips leeg op de bank. Dan voel je je vast beter.

Reageer
gravatar

“Ik heb voor de zekerheid haar achternaam (…) uit m’n hoofd geleerd…”
Hanna, een jongevrouw van achttien hoeft de achternaam van haar zus van dertien toch niet van buiten te leren!

Ik leg weer gauw neer, voordat de Sint merkt dat ik in mijn cel zit te reageren.

Reageer
gravatar

Allemaal goed en aardig, deze spitsvondigheden en je deelt je opmerkingen helemaal vanuit Spanje. Dat je je pensionada gedrag (een beetje bijbruinen aan de costa del xyz) in een Sinterklaas verhaal is stuitend.
Maar waar blijven de sterren? Nu worden het doorsnee reacties. Sterren willen we zien en niets anders!!

gravatar

Juist wel, kleindochter Linda. Voor kinderen is een tijdstraf niet voldoende. Ik had destijds als scheidsrechter daarvoor een zweepje. Dat is handiger.