Shutterstock / Bjoern Wylezich / Studio Speld

Shutterstock / Bjoern Wylezich / Studio Speld

Gelukje: Sjoerd trof een nog warme kapsalon aan in deelscooterhelm van zijn voorganger

Sjoerd uit Utrecht had gister een aangenaam portie mazzel. Toen hij op het punt stond de helm van zijn deelscooter op te doen, zag hij een nog bijna volledige kapsalon zitten van zijn voorganger.

“Hij was zelfs nog een beetje warm”, glimlacht Sjoerd. “En alle huidschilfers gaven er ook nog best een knapperig laagje aan. Het was geen slechte dag.” De geluksvogel uit de Domstad maakt regelmatig gebruik van deelscooters, maar een ervaring als deze had hij nog niet eerder.

Het is overigens niet altijd even makkelijk om een deelscooter te claimen. Zo komt het steeds vaker voor dat ze al worden bestuurd door de levende organismen uit de deelscooterhelmen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is het zeker dat het geen geplette HOY worsten waren? Er verschijnen steeds meer recepten over het bereiden van HOY worsten in helmen op Internet (vooral op het Dark web). Let op!! Nuttigen is levensgevaarlijk. Zelfs aanraken kan ergere gevolgen hebben dan vuurwerk.

Reageer
gravatar

Ik ben al vanaf zijn geboorte de voorganger van Utrechtse Sjoerd Schilder. Ik moet nadrukkelijk zeggen dat het niet mijn scooter noch mijn helm betreft. Ik heb nooit op zo”n eng vervoermiddel gezeten. De Heere heeft mij een hemelse wagen uitgeleend.

Reageer
gravatar

Het is tot minstens aanstaande zaterdag door de vorige minister van gezondheid verboden om een kapsalon te betreden. Dus Sjoerd (leeftijd onbekend) heeft helemaal niks aan de “bijna volledig kapsalon”.

Reageer
gravatar

Ik heb van de Utrechtse burgemeester gehoord, dat het complete interieur was gestolen. Dat verklaart waarom de salon vrijwel volledig paste in de helm.