WikiMedia Commons schuey CC 2.0

WikiMedia Commons schuey CC 2.0

Doodgeschoten man belt aan bij president van Kazachstan om verhaal te halen

Een doodgeschoten man heeft zojuist bij de president van Kazachstan aangebeld om verhaal te halen. “De orde hersteld? De orde hersteld?“, mompelt de aan schotwonden overleden man, “Ik zal hem verdomme eens laten zien welke orde hersteld is. Waar slaat dit op?”

Een woordvoerder van de Kazachse president bevestigt het incident en zegt dat er aangifte is gedaan. “Bewegingsvrijheid is natuurlijk een grondrecht, maar aanbellen bij de presidentiële woning gaat wat ons betreft alle perken te buiten.”

De Kazachse president zit angstig achter het raam. Hij hoopt dat de doden hem niet al te lang achterna blijven spoken.Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb je zojuist opgegeven voor een LOI cursus aardrijkskunde lieve dronken Maitreya. Het gaat je helpen, dat beloof ik je.

gravatar

Die president kan toch vanaf zijn balkon met een mitrailleur alle doden die het geweld hebben overleefd opnieuw doodschieten.

gravatar

De Speld mist weer het belangrijkste nieuws van vandaag.

De grote vraag van de wereldpers is of onze mondiaal bejubelende Koning met een pas geknipt kapsel op Zijn Bordes zal staan met Zijn nieuwe Kabinet.

Zoals bekend mogen Zijn onderdanen tot minstens 15 januari niet naar de kapper. Dat geldt uiteraard niet voor onze Koninklijke Familie.

De vraag die de gehele wereld in spanning houdt, is of Onze Majesteit solidair met Zijn volk zal zijn. Het is Zijne geliefde Majesteits eigen keuze.

Het zal ook ons benieuwen.

Gravin mr Truus van Hier tot Gunder
Chef afdeling Koningshuis
RijksVoorliegDienst (RVD)

Reageer