Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Kim (23) live vanuit de UvA: ‘Heerlie de peerlie protesteerlie’

“Hey guuuuuuuys”, begint Kim (23), student communicatie, haar dagvlog vanuit het UvA gebouw Roeterseiland “Écht heerlie de peerlie protesteerlie hier vandaag. Normaal ben ik natuurlijk meer van de flaneerlie maar jullie weten hoe begaan ik ben met goede dingen doen!” Ze zet haar tripod neer zodat de tenten op de achtergrond goed zichtbaar zijn.

Ze schreeuwt met de menigte mee: “1234, OCCUPATION NO MORE! 5678 ISRAEL IS A TERRORIST STATE!!!!!”. “We zijn nu binnen in het gebouw, echt gezellige festivalvibe hier zoals je kan zien, maar ik moet zeggen het is wel heel lekker weer vandaag dus ik denk dat we zo nog even buiten gaan chillen hoor met een vino”, gilt Kim naar haar vlogcamera. Terwijl de groep demonstranten langzaam barricades opwerpt, zoekt Kim gepanikeerd naar een uitgang. “Het is toch een walk-out jongens, een walk-OUT??!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *