Peshkova / Shutterstock

Peshkova / Shutterstock

Tegenvaller voor Gerben: lockdown duurt nog precies tot einde van zijn jeugd

Helaas voor Gerben: de huidige lockdown duurt naar alle waarschijnlijkheid precies even lang als zijn jeugd. “Volgens alle voorspellingen ziet het er inderdaad naar uit dat de lockdown over is op het exacte moment dat mijn jeugd voorbij is”, zegt een treurende Gerben. “Er zijn ergere dingen in dit enige leven, maar pech hebben is het wel”, meent de Twentenaar. “Wordt alles weer leuk, ben ik verdomme net oud geworden. Naja, fuckit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Stoned.
De scholieren zijn zo slaafs dat bij een serieuze nieuwssite geen grappen zouden staan of andersom op een ‘grappensite’ geen serieuze commentaren.

Reageer
gravatar

Jou.
En je ondoorgrondelijke mysterie van ‘zelfkennis’.
Zo’n grietje zat voor me bij mij op school.
Een aanhanger van James Brown. Zo’n uitsloofster. ‘Racisme’ denk ik.
Ik had de drang om haar een spuitje te geven in haar bil, maar ik had enkel een passer.
Ze werd geloof ik geneukt door de leraar.
Ik heb me van school laten sturen.

gravatar

Wilma, we kennen haar van Ronald Jan Heijn die op zijn site Hello Aquarius al tien jaar geen lezers had en geen commentaar. Ik zette bij veel dingen een commentaar tot zij er kwam, de Nederlandse vrouw en haar kruiperige mannetjes tot in iedere censuur. Er waren ineens weer tal van lezers en ze begonnen weer aan eigen artikelen. Toen kwam zij (met haar thema narcisme): “Altijd dezelfde, nooit eens leuk (omdat ik hun kont niet likte).”
De site gaf een dag of 2 later aan dat ze gingen ‘reorganiseren’ zoals altijd in Nederland als ze van de waarheid af willen. Lezers: weer 0.
Wie is de narcist?

https://www.helloaquarius.org/