Shutterstock: Fokke baarssen

Shutterstock: Fokke baarssen

Luie ongezonde maaltijdbezorgers weer massaal in rij voor McDonald’s

Waar de meeste Nederlanders het nieuwe jaar gezond beginnen, kiezen maaltijdbezorgers voor een ander pad: meteen op de eerste dag van 2022 staan ze massaal in de rij voor de McDonald’s.

De luie varkens hebben kennelijk weer geen zin om zelf te koken, en veel om hun gezondheid geven ze ook niet. Zeker in deze pandemische tijd zou het fijn als mensen iets beter zouden letten op hun calorieën, en niet meteen de eerste beste fastfoodketen inlopen, maar goed: moet je net maaltijdbezorgers hebben. En ook nog zo lang stilstaan in de rij. Heel ongezond die inactiviteit.

Gelukkig denkt de rest van Nederland iets beter na, want er staat bijna niemand zonder bezorgkleding. Er is nog zoiets als gezond verstand.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die bezorgdienst is volstrekt overbodig. Zoals bekend hebben de Ollanders de volledige voorraad HOY worsten opgekocht tijdens de recentelijke sprinkhanen aktie in België. Dientengevolge zal er binnenkort in Olland een enorme oversterfte plaatsvinden, waardoor de HOY-markt in zal storten.

gravatar

Oh oh oh. Zo gehoopt af te zijn van al die nep-Erno’s, maar de trollenfabriek blijft maar draaien. Allemaal opgezet door de hondenvleesetende volgers van dronken Maitreya. Zij kennen geen schaamte, en brengen het mooie Nederlandse HOY veel schade toe. Trap er niet in!!