Shutterstock: fizkes

Shutterstock: fizkes

OMT: vanaf vandaag maximaal twee man in de cc

'We moeten de 'ter info'-golf beteugelen'

E-mailtje naar collega’s sturen? Vanaf vandaag mogen er maximaal twee personen in de cc. Met deze maatregel wil het OMT voorkomen dat mailboxen verder overbelast raken.

‘We zien de cijfers de laatste weken steeds verder oplopen. Vijf, zes, soms wel tien mensen in de cc. Als je dan de mail leest denk je: die hadden daar niet in hoeven staan. Dan wordt er vaak bij geschreven ‘het is ter info’, maar meestal had je dat mailtje niet hoeven lezen. Zonde van de tijd’, aldus OMT-lid Marc Bonten.

‘Daarom hebben we besloten om het maximum aantal mensen in de cc te beperken tot 2. Sowieso voor de komende weken, maar als het goed bevalt, misschien wel langer.’

Bang voor een stroom aan emails naar aanleiding van deze maatregel is Bonten naar eigen zeggen niet: ‘Nee hoor, dan zet ik gewoon m’n scherm op zwart.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alexander boft dat mijn lieve zus Sonja in voorlopige hechtenis is genomen, omdat de Sint heeft aangedrongen op uitlevering van haar..

De rechtbank zal daarover op lange termijn een beslissing nemen, omdat het grote aantal coronaschurken voorgaan.

Er zijn zelfs al twintig vaccinatie-complottisten ondergebracht in Duitsland, doordat de huizen van bewaring in Nederland stijlvol .zitten.

Reageer
gravatar

Zoals de Efteling een hoogtepunt is in de loopbaan van een klein kind, zo is corona een van de weinige hoogtepunten in het leven van een ambtenaar, waar naar toegewerkt wordt.