Shutterstock: Maarten Zeehandelaar

Shutterstock: Maarten Zeehandelaar

Fijne troost: vanaf vandaag worden de dagen in lockdown weer langer

Last van uitzichtloosheid tijdens deze donkere dagen? Dat is alleszins begrijpelijk. Toch adviseren we je niet bij de pakken neer te gaan zitten. Vanaf vandaag worden de dagen in lockdown namelijk weer langer!

Elke dag wordt het weer ietsje later donker, en dat betekent dat je langer van de uitzichtloosheid kunt genieten. Ter vergelijking: op 22 december gaat de zon onder om 16:30. Een maand later, op 22 januari, is dat pas om 17:09. Bijna veertig minuten later! Veertig minuten die je kunt besteden aan een leuke hobby, zoals nadenken over de vraag wat voor zin het ook alweer allemaal heeft.

Fun fact: vanaf 7 januari komt ook de zon weer eerder op. En dat kan maar één ding betekenen: meer tijd om na te denken welke boeken je deze lockdown allemaal had willen lezen, terwijl je gedachteloos door je Instagram scrollt. Kop op dus!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar liefst drie mannen van de redactie waren nodig om een nachtelijke foto te vinden die betekenisloos is voor het artikel.
Een nachtelijke (!) foto.
Het artikel gaat over het lengen van dagen (!), een jaarlijks terugkerend fenomeen, dat een half jaar duurt.
Dus niet over het korter worden van de nachten.

Een flinke misser van Maarten, Diederik en Thom.

Reageer
gravatar

Dronken Maitreya teert teveel op ‘Mistah Lobaman’ van Armitage Shanks. Wat dronken Maitreya niet weet is dat dit nummer was gericht op de buitenvrouwen van Shanks in Kingston, en niet op haar. Oh oh, die dronken Maitreya. En wij, onschuldige hardwerkende Nederlanders worden daar de dupe van!

gravatar

Je wordt alleen geboren en je gaat alleen dood.
Hoe de dagen ook lengen.

De reden dat mensen alleen nog tegen grapjes kunnen is hun dubbelzinnigheid als statuut.
De reden dat je geen vergeving krijgt is de zekerheid gebaseerd op de eigenwaan waar je niet meer vanaf komt, dat is inherent aan die zekerheid. De waan van de dag.