Shutterstock / urbanbuzz / Stanislav71

Shutterstock / urbanbuzz / Stanislav71

Verzorg je droge lippen van binnenuit met vaselinethee

Heb jij in de winter ook zo vaak last van droge lippen? En heb jij geen zin om meerdere keren per dag je potje purol of je labello erbij te pakken? Stap dan over op vaselinethee. Met een paar koppen per dag zijn kloven en velletjes voorgoed verleden tijd en daarnaast is het nog lekker ook.

De beste manier om vaselinethee te zetten is door een grote schep van het glibberige goedje in een glas kokend water te laten glijden en een paar minuten te laten trekken. Wanneer het geheel is opgelost tot een smeuïge emulsie, is het klaar voor gebruik. Mocht je de thee te snel drinken en je verbrand je tong, dan zit er maar één ding op: dip je tong in een pot vaseline tot die genezen is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *