Shutterstock / Look Studio / Studio Speld

Shutterstock / Look Studio / Studio Speld

Donsjas met open rug zorgt ervoor dat jij niet meer overal bezweet aankomt in de winter

Toen Shayli de jas in de etalage zag hangen was ze gelijk verkocht. “In mijn oude donsjas kwam ik altijd helemaal bezweet bij een afspraak aan. Maar door deze jas met open rugconstructie hoef ik nooit meer te kiezen tussen arriveren als een natte zeehond of fashionable.” 

“Als ik vroeger aan kwam fietsen in mijn oude donzen jack boden mensen me altijd gelijk een douche aan. Of ze vroegen waarom ik niet gewoon thuisgebleven was als ik geen conditie had”, vertelt Shayli. “Deze jas is dus echt een uitkomst. Je kunt nog steeds je helemaal verrot fietsen omdat je een kwartier te laat vertrokken bent, terwijl intussen een ijskoude tornado op je bovenrug je fris houdt.”

De jas heeft ook één minpunt. “Je moet ‘m niet aan willen trekken als je haast hebt. Laatst probeerde ik de mouwen te vinden en stond ik met beide armen in dat ruggat te peuren, terwijl intussen bij m’n benen twee gekke slurven hingen. Maar als je er even een half uur voor uittrekt dan is dit echt een topjas.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo’n goedkope donsjas voor één foto kapot knippen is voor De Speld niet onoverkomelijk kostbaar.
Janneke en Hanna, jullie hebben hem toch zeker niet in de textielbak gegooid, want de jas is voornamelijk van kunststof.

Reageer