Shutterstock / Aerovista Luchtfotografie / Anna Garbuzova / Studio Speld

Shutterstock / Aerovista Luchtfotografie / Anna Garbuzova / Studio Speld

Zeewolde verwelkomt 4 miljoen Svetlana’s die allemaal je vriend willen worden

Goed nieuws voor de vergrijzende bevolking van Zeewolde: binnenkort komen er 4 miljoen jonge vrouwen te wonen die allemaal Svetlana heten en allemaal je vriend willen worden. 

“Zeewolde kan wel wat nieuwe vrienden gebruiken”, zegt gemeenteambtenaar Dick. “En de vrouwen die er nu komen wonen zijn erg sociaal en vriendelijk. Volgens mij echt een aanwinst voor deze toch iets wat grauwe gemeente.” Zorgen over de integratie maakt Dick zich niet. “Ze zijn allemaal gewoon blank.”

De lokale bevolking is er echter iets minder gerust op. “Natuurlijk is het gezellig om zoveel leuke nieuwe buurvrouwen te hebben”, zegt inwoner Frans (62). “Maar voordat ze aanbieden je mond onder te squirten moeten ze wel een beetje de taal leren.”

De 45-jarige Heiko heeft al kennisgemaakt met een van de nieuwe inwoners. ”Svetlana stuurde laatst een bericht naar mijn Facebook: ‘Wie komt wil spuiten geil ​​👅💦!!!’ Dat is toch amper Nederlands te noemen? Leuke poging, maar dat kan toch echt beter. Het is geven en nemen in dit land.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Juist nu Facebook voor de rechter moet komen wegens grootschalige misleiding was Nederland dat als zo democratisch bekend staat het meest geschikt om de data flow te kunnen controleren om tot een verantwoordelijke democratische representatie van de feiten te komen.

Reageer
gravatar

Tegelijk in onze planning kunnen we daar al die (immigranten) dumpen die we hebben gecreëerd.
Geen land ter wereld is zo klein (en debiel) om ons ervoor te idealiseren.

gravatar

Met de soort standaardiserende mensenkennis ontleend aan narcisme bij de schele afgunstige koppen, hun minne hang naar controle op het gezicht af, ofwel het objectiverende faceisme, leken voor Facebook de Nederlanders de geschikte cover.

gravatar

Historisch perspectief.

Nostalgie. Leuk een hobby als je met pensioen bent, steeds een beetje ouderwets Brits.
Beetje onschuldig.
Zou ook de stijlvolle steeds net als zijn meeste tijdgenoten uit de entertainment pedofiel geweest zijn?
Sindsdien is er in ieder geval niets in Engeland gebeurd naast volledige corruptie en decadentie.

gravatar

In principe hebben Engelsen nu ze tot inzicht zouden moeten komen dezelfde botte harses als de Duitsers dat ze er ‘niet meer bij kunnen’.