Shutterstock: Aerovista Luchtfotografie

Shutterstock: Aerovista Luchtfotografie

Zeewolde: ‘Datacenter zorgt voor veel werkgelegenheid in de Metaverse’

De gemeente Zeewolde beslist vandaag over de komst van het datacenter van Meta, het moederbedrijf van Facebook, Instagram en WhatsApp. Er is veel kritiek over de komst van het datacenter, omdat het veel groene energie verbruikt waar al een tekort aan is en het voor de Nederlandse bevolking weinig oplevert. Zeewolde vindt echter dat je verder moet kijken: ‘Het datacenter zorgt voor veel werkgelegenheid in de Metaverse’.

“Ons levert het misschien niets op, maar dit zal onze avatars erg goed doen”, zegt wethouder Bert Bokhoven. “Straks staat hier het grootste datacenter van Europa, en worden hier nog meer windmolens gebouwd om alleen de servers van groene stroom te voorzien, maar dan doe je je VR-bril op en kun je je droombaan krijgen, een prachtig huis kopen, nieuwe mensen ontmoeten en bij een virtueel kampvuur zitten. Voor het Zeewolde van de Metaverse is dit nieuwe datacenter geweldig nieuws.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

U let weliswaar ijselijk nauwlettend op de juistheid van gebruikte namen, maar u heeft niet in de smiezen dat Zeewolde ook niet klopt, want Wolde ligt niet aan een zee.

gravatar

Vanaf volgend jaar accepteert onze partij alleen nog donaties van Facebook tot € 100.000.
Per transactie.
Iemand moet al die abri-posters betalen.

Reageer
gravatar

Dank voor jullie groene stroom! Goed dat jullie voor mij met veel belastinggeld windturbines bouwen. En ook fijn dat ik dat transformatorstation niet zelf hoef te betalen.
Eric we bellen nog even.

Reageer
gravatar

Het datacentrum zorgt ook bij mij voor veel werkgelegenheid. Dankzij een blijk van erkentelijkheid van Facebook heb ik een dienstmeisje aan kunnen nemen, een kok, een chauffeur, een tuinman en iemand die voor de stallen zorgt.

Reageer
gravatar

Juist nu Facebook voor de rechter moet komen wegens grootschalige misleiding was Nederland dat als democratisch bekend staat het meest geschikt om de data flow te kunnen controleren om tot een verantwoordelijke democratische representatie van de feiten te komen.
Tegelijk in onze planning kunnen we daar al die immigranten dumpen die we hebben gecreëerd.
Geen land ter wereld is zo klein (en debiel) om ons ervoor te idealiseren.

gravatar

Met de soort standaardiserende mensenkennis ontleend aan narcisme bij de schele afgunstige koppen, hun minne hang naar controle op het gezicht af, ofwel het objectiverende faceisme, leken voor Facebook de Nederlanders de geschikte cover.