Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Plant vergeet Jennifer al maanden zuurstof te geven

Een 1-jarige kamerplant uit Amstelveen is vergeten zijn eigenaar Jennifer zuurstof te geven en nu is ze dood. Naar horen zeggen was de plant te druk met andere bezigheden waardoor hij haar helemaal uit het oog verloren was de afgelopen tijd.

Zelfs met de beste intenties kan het fout gaan, zo blijkt maar weer. Er valt dan ook niet uit te sluiten dat de kamerplant het nog een keer probeert met een nieuwe eigenaar, maar met dezelfde fatale gevolgen. Het is voer voor de discussie of alle planten wel recht zouden moeten hebben op een eigenaar.

Mensen van de politie zetten hun vraagtekens bij het voorval en vragen zich af of er geen opzet in het spel was van de plant. Uit onderzoek van de technische recherche kwam namelijk naar voren dat de plant al maanden geen water had gehad.

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *