NOS

Hihi, we gingen naar de bloeiende penisplant in de hortus!

In de Hortus Botanicus bloeit nu de penisplant, hihi. Met vier collega’s gingen we naar de warme, broeierige kas waar de penisplant nu zo goed als erect door het vocht omhoog prijkt. “Het is een donkere, vleeskleurige bloem met een schuimachtige kegel”, wordt over de penisplant gezegd, en god, haha, vleeskleurig! Schuimachtige kegel. Dit is wel erg scabreus. 

We hoorden dat als je lang genoeg naar de penisplant giechelt, die gaat groeien, dus dat hebben 69 minuten lang staan doen. Het rook naar lijk, want zo ruikt dat, en daardoor moesten we denken aan de dood en toen hebben we elkaar geneukt. De penisplant krijgt van ons een 6,9, hahaha.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig is dit stuk alleen beschikbaar voor abonnees.
Stel je voor dat de niet-geabonneerde lezers aan de weet komen dat vrijwel alle redactieleden om het woord ‘penisplant’ giechelen als pubermeiden. Deze publicatie zou daarom voor hen geen aanbeveling zijn om wat voor kennis dan ook te worden.

Reageer