Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Ontsnapt besmet echtpaar had plattegrond van quarantainehotel op lichaam laten tatoeëren

Het positief geteste echtpaar dat gisteren werd aangehouden in een vliegtuig nadat ze uit een bewaakt quarantainehotel in Badhoevedorp waren verdwenen, heeft kunnen ontsnappen doordat ze een plattegrond van het hotel op hun lichaam hadden laten tatoeëren.

Het zou gaan om een Portugese vrouw en een tot de nek vol getatoeëerde Spaanse man. Op de tatoeages waren blauwdrukken van het pand en andere informatie in codetaal geschreven die alleen het stel konden ontcijferen. Hiermee wisten ze precies hoe en wanneer ze het beste konden ontsnappen uit het hotel in Badhoevedorp.

Naast de tatoeages kwam ook naar boven dat de man zich eerder bewust had laten besmetten om met de vrouw te kunnen ontsnappen. “Dit zie je zelfs niet in films”, reageerde een van de bewakers van het hotel.

Wil je ons jaaroverzicht 2021: ‘Opnieuw een Jaar’ ontvangen én De Speld steunen? Voor €25 ben je een jaar Vage Kennis van De Speld en krijg je het boek als welkomstcadeau thuisgestuurd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Matthijs en Tom,

Ik vervang vanmiddag mijn strenge zus Sonja, want haar voorraad sterren is even op. Pas morgenmiddag verwacht ze een nieuwe voorraad.

Nu even over dit geval: Leuk zijn kent z’n grenzen. De grap moet niet een totaal onwaarschijnlijk gezwets zijn.

Er zijn veel echte grappen te bedenken over de ontsnapping. Probeer het dus opnieuw, desnoods met een Amsterdamse oproer kraaiende antivaccinatie-complotdenker die expres een gat in hun hotelkapper schoot. Alhoewel…

Reageer
gravatar

Broertje lief, ‘een gat in hun hotelkapper’. Dat is heel pijnlijk voor de kapper en bovendien minstens zo onwaarschijnlijk als het artikel van Matthijs en Tom.

Had jij niet beter ‘een gat in het raam van hun hotelkamer’ kunnen schrijven?

gravatar

Complotdenkers, bedenk eens voor de verandering een lekker, origineel complot, waarvan ik ergerend kan genieten.
Graag eerst door jullie onderwijzeres laten corrigeren.