Shutterstock: Karin R

Shutterstock: Karin R

Sinterklaas stuurt jonge, vitale hulpsinterklazen in zijn plaats naar basisscholen

'Ik wil nog niet dood'

De Sint is weer in het land en de basisscholen zijn broeiende corona-brandhaarden, dus dat kan maar één ding betekenen: Sinterklaas is in levensgevaar. Daarom stuurt hij dit jaar jonge, gezonde hulpsinterklazen in zijn plaats naar basisscholen over het hele land. “Ik wil nog niet dood.”

“Ik ben een goedheiligman op leeftijd, dus één Sinterklaasviering op basisschool De Regenboog verder en ik kan in een kist terug naar Spanje. Totaal geen zin in. Bovendien, wie moet dan hier dat hele circus gaan leiden tot en met 5 december?”, vertelt Sinterklaas.

Met de inzet van jongere hulpsinterklazen hoopt hij zichzelf te kunnen beschermen tegen de stuiterende superspreaders. “Volgende keer ga ik gewoon weer zelf, hoor! Als die kinderen gewoon fatsoenlijk afstand houden, dan hebben ze niet eens door dat het een nepbaard is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar buiten zullen zijn de honden, en de tovenaars, en de hoereerders, en de doodslagers, en de afgodendienaars, en een iegelijk, die de leugen liefheeft, en doet.

Reageer