Dragana Gordic / Shutterstock

Irritant: bezorger flikkert pakjes door de schoorsteen

De 23-jarige Josefien ergert zich al een tijdje dood aan de lompe bezorging van haar brieven en pakketjes. De ene keer liggen ze gewoon buiten ergens voor de deur en de andere keer in elkaar verfrommeld door de brievenbus. Afgelopen nacht was het weer raak: de bezorger was ditmaal extra brutaal geweest door ze gewoon door de schoorsteen te flikkeren.

“Als ik niet open doe dan kunnen ze het toch gewoon even afgeven bij de buren. Zo moeilijk is dat toch niet, dan haal ik het daar wel op later”, zegt Josefien terwijl ze boos naar de stapel pakjes voor de schoorsteenmantel kijkt. “Wie denkt die gast wel niet dat die is? De kerstman? En straks is er iets beschadigd. Flikker toch op.”

Josefien denkt nog even na en komt dan tot de verbazing. “En wacht eens even. Ik heb ook helemaal niks besteld dus het zal wel voor de buren zijn. Onee huh, mijn naam staat erop. Groetjes Piet? Waarom the fuck schrijft de bezorger zijn naam erop.”

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2022 – Een Ander Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022. Inclusief vele nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord van iemand die beweert dat hij onze minister van Landbouw is geweest, een dubbele pagina om in te huilen en een klein voorraadje gas voor tijdens deze lange winter. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eindelijk weer eens een Sinterklaas artikel! Corona kaapt alle aandacht op. Zo kan ik hier toch niet aan verdienen? Dan moet ik dadelijk nog alleen van mijn uitkering rondkomen.

Reageer
gravatar

Onzinverhaal. Ik heb Josefien gevonden via iemand die het vond op de computer van Facebook.
Ze is geen studente die voor 600 euro een kamertje van vijf vierkante meter zonder schoorsteen huurt in Emmen.
Ze heet trouwens geen Josefien, maar Peter en is achttien jaar oud.

Reageer