Shutterstock door GaudiLab

Shutterstock door GaudiLab

Drama: vraag die vrouw aan eind van insta-post stelt na drie dagen nog niet beantwoord

‘Waar krijg jij energie van?’ besloot Cleo op Instagram te vragen onder een foto van haarzelf met een smoothie en een blik die door moet gaan voor schattig. Na drie dagen is de vraag nog steeds niet beantwoord.

Wel kwamen er wat likes binnen en hebben verschillende mensen aanstalten gemaakt om een antwoord te schrijven. Een collega was zelfs begonnen om op de ietwat plotselinge vraag een antwoord te formuleren, maar omdat al twee dagen niemand dat had gedaan, bedacht ze zich. “Er zal wel een reden zijn dat niemand reageert? Bovendien heeft ze deze gênante episode misschien al wel verdrongen dus dan kan ik haar er maar beter niet aan herinneren.”

Ook Cleo’s beste vriendin heeft de post gezien. “Ik dacht: wat is dit, wil ze een influencer worden? Heeft ze een cursus over groeien op Instagram gevolgd of zo? Ik kon het ongemak bijna niet aan maar ik moest íets doen.” De vriendin besloot om maar drie emoji’s met hartjes-ogen te plaatsen.

Maar wat haar volgers energie geeft? Waarschijnlijk zal Cleo het nooit weten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed nieuws!

De kinderen en kleinkinderen van oma en mij komen morgen terug uit Glasgow.

Ze zijn echter zeer teleurgesteld. Mijn familie heeft vooral gepleit voor veel meer geschoolde technisch geschoolde energiedeskundigen dan bestuurskundigen en neoliberale economen in de klimaatcommissies van de overheden.
Maar de lobbyisten van de fabrikanten van zonnecellen en windturbines hebben helaas meer invloed op de aanwezige volksvertegenwoordigers. Die vrijwel allemaal diep geloven in “oplossingen” die geen zoden aan de dijk zetten.

Reageer
gravatar

Beste Opa van de Buren,

Ik begrijp dat uw familieleden o.a. hebben bepleit dat – in verband met de aanstaande verhoging van het zeewaterpeil – er in de hele wereld veel zoden aan dijken moeten worden gezet.

Klopt dat?