Shutterstock

Shutterstock

Vrouw legt in half uur lang betoog uit waarom ze er zo ‘stil’ van is

“Ik weet gewoon even niet waar ik moet beginnen”, zegt de 44-jarige Jeanet uit Bennekom in haar wekelijkse live-sessie op Instagram, waarna ze haar verhaal begint. “Wat mij deze week allemaal is overkomen! Ik ben er gewoon stil van.”

“Normaal ben ik niet zo van het alles maar online gooien”, vervolgt Jeanet haar betoog. “Maar nu kan ik gewoon al een tijdje niets anders dan zwijgen.” Ze kijkt even moeilijk in de camera en praat fel door. “Het is toch te bizar voor woorden! Ik heb het laatst al op Twitter gezet en daar sta ik nog steeds achter: ik heb er gewoon geen woorden meer voor.”

“Weten jullie trouwens wel waar ik was vanochtend? vraagt Jeanet. “Dat wil je niet weten!” Waarna ze de tijd neemt om in geuren en kleuren uit te leggen waar ze vanochtend was. Aan het eind van het verhaal is ze eindelijk een beetje tot rust gekomen en vertelt ze rustig: “Jullie begrijpen dus wel, ik ben gewoon sprakeloos.”

Jeanet neemt een slok van haar thee en scrollt even door de comments. Ze leest ze hardop voor. “Johan zegt: ‘Ga zo door!’ nou hartstikke bedankt Johan, en hier zegt Mieke: ‘Jeanet, je bent een topper’, ach lieve Mieke, ik weet even niet wat ik moet zeggen. Bedankt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Huh? Een vrouw die stil is? Dat is praktisch onmogelijk. Hebben jullie wel gedegen onderzoek gedaan? Want dit klinkt als fåkē nëws.

Dit vraag ik trouwens voor een vriend.

Reageer