Shutterstock - kudryavtsev dmitriy, Albo

Shutterstock - kudryavtsev dmitriy, Albo

Gaaf! Deze sneakers veranderen na verloop van tijd van kleur

De limited edition sneakers vliegen je tegenwoordig om de oren, maar Nike verkoopt nu wel een heel bijzondere uitvoering. Deze schoenen veranderen na verloop van tijd namelijk van kleur. Supertof!

Bij aankoop is de schoen spierwit, maar na de eerste twee dagen dat je ze hebt gedragen begint er al een lichtbruine waas te verschijnen. Na verloop van tijd wordt dit effect alleen maar versterkt tot je sneakers een prachtig soort tie-dye mengsel van grijs, bruin en vergeeld zijn. Perfect voor de herfst.

Self-identified ‘sneakerhead’ Nguyen van Kampen reageert enthousiast op het ontwerp: “Het gave is dat geen enkele schoen verkleurt zoals de jouwe, zo heb je altijd een super uniek exemplaar.” Volgens haar hebben de sneakers dan ook veel culturele waarde binnen de sneakerwereld. “Niet iedereen zal dit begrijpen, maar dit zijn echte collectors items. Ik laat mijn paar tot in de eeuwigheid in de doos zitten. Het zou zonde zijn als er gebruikssporen op komen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *