Shutterstock - Dutchmen Photography

Shutterstock - Dutchmen Photography

Net echt: Correspondent plaatst met geavanceerde software kort artikel

‘We hebben Rutger Bregman iets laten doen wat hij normaal nooit zou doen: meteen tot de kern komen’

De Correspondent heeft weer een stunt uitgehaald. Vandaag plaatste de website met behulp van speciale software een kort artikel van drie alinea’s waarin iets bondig werd uitgelegd. Het stuk ging meteen viral.

Hoofdredacteur Rob Wijnberg is trots. “We hebben Rutger Bregman iets laten doen wat hij normaal nooit zou doen: meteen tot de kern komen, en niet te veel zijpaden nemen. Het artikel ziet er echt super-realistisch uit. Bizar tot welke dingen deze software al in staat is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *