Tijdens Halloween worden we bang gemaakt met het verlies van onze cultuur

Brrr, deze Halloween wordt het weer flink griezelen geblazen: we worden bang gemaakt met het verlies van onze cultuur. Supermarkten, de commercie, tv-reclames, en zelfs scholen werken mee om Nederland tot een groot spookhuis genaamd Avondland te maken.

“Het gaat voorspoedig”, zegt Halloweenoloog Bert Bokhoven. “Zoals ieder jaar worden de huizen weer versierd met Amerikaanse symboliek, zoals geesten, uitgeholde pompoenen en spinnenwebben, om zo de Nederlanders de stuipen op het lijf te jagen. Zo van, ‘Jullie eigenheiiiiiid komt noooooit meeer teruuuug, wooooooo!’. De geest van de gruwelijke Amerikaanse cultuur zweeft door het land! Trick or treat or voel je volledig ontheemd!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jullie eigenheiiiiiid komt noooooit meeer teruuuug, met zoveel asielarabieren die wij iedere dag toelaten. De geest van de islam zweeft door het land! Trick or treat or voel je volledig ontheemd! Haha!
Zo en nu weer een nieuwe belasting verzinnen.

Reageer
gravatar

Alleen door het slopen van de Nederlandse identiteit krijgen we jullie onder het Europese juk. Democratische middelen als een referendum zijn daarom ongewenst.

gravatar

Het is een groot schandaal! Daar gaat onze NEDERLANDSE Cultuur! Schreeuwde Kees Lataster, terwijl hij nog maar weer eens een Mass bier bestelde in de Oktoberfesttent.

Reageer